Folbert-Haardhuys Kachel en Onderdelen Speciaalzaak

Folbert-Haardhuys Kachel en Onderdelen Speciaalzaak is een Winkel voor open haarden/kachels gelegen aan Almeloseweg 37 in Vriezenveen.

Meer informatie over Folbert-Haardhuys Kachel en Onderdelen Speciaalzaak in Vriezenveen

Folbert-Haardhuys is een specialist in haarden en kachels en biedt een breed scala aan producten, zoals inbouw gashaarden, vrijstaande houtkachels en pellets. Door samen te werken met onlinehoutpellets.nl kunnen klanten profiteren van een online korting. Daarnaast heeft Folbert-Haardhuys een ruime showroom in Vriezenveen waar klanten terecht kunnen voor deskundig advies en een vakkundige installatie. Het bedrijf denkt graag op een creatieve en professionele manier mee over het integreren van vuur in het interieur. Klanten kunnen contact opnemen via telefoon of e-mail en het adres van de showroom is Almeloseweg 377, 7671 RB Vriezenveen. De openingstijden van het magazijn zijn te vinden op de website, en buiten openingstijden is het mogelijk om een afspraak te maken. Klanten kunnen zich ook inschrijven voor de nieuwsbrief van Folbert-Haardhuys.

Wil je weten wat Folbert-Haardhuys Kachel en Onderdelen Speciaalzaak verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Folbert-Haardhuys Kachel en Onderdelen Speciaalzaak of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Folbert-Haardhuys Kachel en Onderdelen Speciaalzaak? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Folbert-Haardhuys Kachel en Onderdelen Speciaalzaak het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Twenterand. Opzoek naar Folbert-Haardhuys Kachel en Onderdelen Speciaalzaak reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Folbert-Haardhuys Kachel en Onderdelen Speciaalzaak

Bezoekers bekeken ook