FRSH

FRSH is een Fietsenwinkel gelegen aan Het Bassin 27G in Vriezenveen.

Meer informatie over FRSH in Vriezenveen

FRSH Bike is een fietsbedrijf dat fietsen aanbiedt die krachtig, veilig en duurzaam zijn. De fietsen hebben een smart-battery waarmee je moeiteloos tot wel 80 km kunt fietsen. Ze zijn ook direct leverbaar en worden binnen 2 werkdagen thuisbezorgd. Daarnaast biedt FRSH de mogelijkheid om in 3 termijnen te betalen. Veiligheid is ook een belangrijk aspect van de fietsen, met geïntegreerde verlichting, hydraulische remmen en 20 inch on/offroad banden. FRSH streeft naar een groene toekomst en werkt aan het maken van de fietsen 100% duurzaam. Klanten kunnen ook een proefrit plannen om de kracht, comfort en stijl van de FRSH-bike te ervaren. Met een tijdloos design, lichtgewicht materiaal en een compleet pakket aan onderdelen en features, biedt FRSH een aantrekkelijke fietservaring. Contactgegevens van FRSH Bike zijn info@frsh.bike en +31 850601078.

Wil je weten wat FRSH verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van FRSH of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij FRSH? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je FRSH het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Twenterand. Opzoek naar FRSH reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. FRSH

Bezoekers bekeken ook