Fysiotherapie Den Ham

Fysiotherapie Den Ham is een Gezondheid gelegen aan Goosensplein 2 in Den Ham.

Meer informatie over Fysiotherapie Den Ham in Den Ham

Fysiotherapie Den Ham is een praktijk die al sinds 2001 gevestigd is aan het Goosensplein 2 in Den Ham. In 2015 heeft de praktijk een grote transformatie ondergaan en beschikt nu over ruime behandelruimtes en een grote oefenzaal. Alle therapeuten zijn ingeschreven in het Centraal Kwaliteits Register Fysiotherapie (CKR) en de praktijk is direct toegankelijk, wat betekent dat patiënten zonder verwijzing van een huisarts of specialist bij hen terecht kunnen. Bij Fysiotherapie Den Ham kunt u terecht voor verschillende behandelingen.

Wil je weten wat Fysiotherapie Den Ham verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Fysiotherapie Den Ham of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Fysiotherapie Den Ham? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fysiotherapie Den Ham het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Twenterand. Opzoek naar Fysiotherapie Den Ham reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Fysiotherapie Den Ham

Bezoekers bekeken ook