Fysiotherapie en Ergotherapie de Haere - Vroomshoop De Vogelkers

Fysiotherapie en Ergotherapie de Haere - Vroomshoop De Vogelkers is een Fysiotherapeut gelegen aan De Vogelkers 6 in Vroomshoop.

Meer informatie over Fysiotherapie en Ergotherapie de Haere - Vroomshoop De Vogelkers in Vroomshoop

Bij De Haere geloven ze dat beweging de sleutel is tot een fit en vitaal leven. Daarom bieden ze naast fysio- en ergotherapie ook verschillende vormen van gezond bewegen aan, zoals groepslessen en individuele sport- en fitnesstrainingen. Ze hebben een groot aantal specialisaties om mensen te helpen met klachten en bieden ook behandelingen voor kinderen. Daarnaast organiseren ze evenementen zoals een barbecue/poolparty en een Bevrijdingswandeling. Ze hechten veel waarde aan positieve gezondheid en hebben zelfs een opleiding tot Athletic Skills Model instructeur gevolgd. Om fit en vitaal te blijven, is het belangrijk om in beweging te blijven, en dat is precies waar De Haere mensen bij helpt.

Wil je weten wat Fysiotherapie en Ergotherapie de Haere - Vroomshoop De Vogelkers verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Fysiotherapie en Ergotherapie de Haere - Vroomshoop De Vogelkers of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Fysiotherapie en Ergotherapie de Haere - Vroomshoop De Vogelkers? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fysiotherapie en Ergotherapie de Haere - Vroomshoop De Vogelkers het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Twenterand. Opzoek naar Fysiotherapie en Ergotherapie de Haere - Vroomshoop De Vogelkers reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Fysiotherapie en Ergotherapie de Haere – Vroomshoop De Vogelkers

Bezoekers bekeken ook