Fysiotherapie en Ergotherapie de Haere - Vroomshoop Gezondheidscentrum

Fysiotherapie en Ergotherapie de Haere - Vroomshoop Gezondheidscentrum is een Fysiotherapiepraktijk gelegen aan Oranjeplein 7c in Vroomshoop.

Meer informatie over Fysiotherapie en Ergotherapie de Haere - Vroomshoop Gezondheidscentrum in Vroomshoop

In het Gezondheidscentrum Vroomshoop aan het Oranjeplein zijn ze dagelijks geopend voor intake, onderzoek en fysiotherapiebehandelingen. Voor gespecialiseerde fysiotherapie of revalidatie in een oefenzaal kun je terecht bij hun vestiging aan De Vogelkers 6. Daar worden ook groepslessen Gezond Bewegen gegeven. Het secretariaat is bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 17:00 uur. In Vroomshoop bieden ze verschillende behandelingen aan en ze hebben een team van medewerkers, waaronder Claudia Hilboldt, Bert Lüchies, Marèll Oude Avenhuis, Viktoria Oudendijk Machowska en Carolijn Wörner. De contactgegevens van het Gezondheidscentrum Vroomshoop zijn te vinden op hun website.

Wil je weten wat Fysiotherapie en Ergotherapie de Haere - Vroomshoop Gezondheidscentrum verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Fysiotherapie en Ergotherapie de Haere - Vroomshoop Gezondheidscentrum of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Fysiotherapie en Ergotherapie de Haere - Vroomshoop Gezondheidscentrum? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fysiotherapie en Ergotherapie de Haere - Vroomshoop Gezondheidscentrum het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Twenterand. Opzoek naar Fysiotherapie en Ergotherapie de Haere - Vroomshoop Gezondheidscentrum reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Fysiotherapie en Ergotherapie de Haere – Vroomshoop Gezondheidscentrum

Bezoekers bekeken ook