Fysiotherapie Oosteinde

Fysiotherapie Oosteinde is een Fysiotherapiepraktijk gelegen aan Oosteinde 11 in Vriezenveen.

Meer informatie over Fysiotherapie Oosteinde in Vriezenveen

Leefrijk is een paramedische praktijk in Twenterand die logopedie, ergotherapie en fysiotherapie aanbiedt. Ze werken samen met andere zorgdisciplines zoals huisartsen, podotherapeuten, psychologen en thuiszorgorganisaties. Het team van Leefrijk hecht veel waarde aan een persoonlijke en laagdrempelige benadering waarbij cliënten zich gehoord en op hun gemak voelen. Ze zijn bekend in de regio door verbintenissen aan sportclubs en andere verenigingen. Het team kan beoordeeld worden en adviezen worden gegeven over de behandeling en benadering. Contact met Leefrijk is laagdrempelig, zowel via WhatsApp, telefoon, email als online afspraken. Ze nodigen mensen uit om naar hun praktijk te komen om te helpen bij gezondheidsproblemen.

Wil je weten wat Fysiotherapie Oosteinde verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Fysiotherapie Oosteinde of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Fysiotherapie Oosteinde? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fysiotherapie Oosteinde het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Twenterand. Opzoek naar Fysiotherapie Oosteinde reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Fysiotherapie Oosteinde

Bezoekers bekeken ook