Fysiotherapie Westerhaar

Fysiotherapie Westerhaar is een Medisch centrum gelegen aan Leidijk 13 in Westerhaar-Vriezenveensewijk.

Meer informatie over Fysiotherapie Westerhaar in Westerhaar-Vriezenveensewijk

Bij Fysiotherapie Freek van Ditshuizen in Westerhaar-Vriezenveensewijk kunt u zonder doorverwijzing van een arts een afspraak maken voor behandeling van klachten aan uw houdings- en bewegingsapparaat. Het maken, afzeggen of wijzigen van een afspraak kan zowel aan de balie op Leidijk 13 als in het Kulturhus, of telefonisch op het telefoonnummer 0546 - 65 71 24. Let op, op woensdagmiddag is alleen de locatie Leidijk geopend en is het Kulturhus gesloten. Fysiotherapie Freek van Ditshuizen is een groepspraktijk met enthousiaste en vakbekwame fysiotherapeuten die verschillende specialismen hebben. Samen met u werken zij aan uw gezondheid.

Wil je weten wat Fysiotherapie Westerhaar verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Fysiotherapie Westerhaar of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Fysiotherapie Westerhaar? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fysiotherapie Westerhaar het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Twenterand. Opzoek naar Fysiotherapie Westerhaar reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Fysiotherapie Westerhaar

Bezoekers bekeken ook