Gereformeerde Jeugdcentrale Den Ham

Gereformeerde Jeugdcentrale Den Ham is een Kerk gelegen aan Ommerweg 27 in Den Ham.

Meer informatie over Gereformeerde Jeugdcentrale Den Ham in Den Ham

De Gereformeerde Kerk van Den Ham is onderdeel van de Protestantse Kerk in Nederland. Ze verwelkomt iedereen die gegrepen is door de blijde boodschap van Jezus Christus. De kerk verlangt ernaar om zich toe te wijden aan de drie-enige God en heeft dit samengevat in een 'mission statement'. Ze willen elkaar dienen en opbouwen, de Here aanbidden, werken aan de vorming van gemeenteleden tot discipelen en hun licht laten schijnen in de wereld. De kerk aanvaardt de Bijbel als het geïnspireerde Woord van God en heeft een confessionele/evangelische identiteit. Ze houdt vast aan het belijden van de kerk, maar staat ook open voor evangelische vernieuwing. De kerk biedt diensten aan via kerkdienstgemist, waar deze bekeken, beluisterd of teruggekeken kunnen worden. Voor vragen, opmerkingen of suggesties kan er contact opgenomen worden via het contactformulier.

Wil je weten wat Gereformeerde Jeugdcentrale Den Ham verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Gereformeerde Jeugdcentrale Den Ham of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Gereformeerde Jeugdcentrale Den Ham? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Gereformeerde Jeugdcentrale Den Ham het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Twenterand. Opzoek naar Gereformeerde Jeugdcentrale Den Ham reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Gereformeerde Jeugdcentrale Den Ham

Bezoekers bekeken ook