Gereformeerde kerk de Bron

Gereformeerde kerk de Bron is een Kerk gelegen aan Wollegrasstraat 8 in Westerhaar-Vriezenveensewijk.

Meer informatie over Gereformeerde kerk de Bron in Westerhaar-Vriezenveensewijk

De Gereformeerde kerk "de Bron" in Westerhaar heet iedereen welkom. Het laatste nieuws is dat de wekelijkse diensten in de kerk kunnen worden bekeken en beluisterd via https://www.kerkomroep.nl/#/kerken/21345. Meer informatie hierover is te vinden in de groepsapps van de wijken. De kerkenraad wordt vertegenwoordigd door Gerard Teunis (voorzitter) en Gertjan Toersche (scriba). Berichten voor de Kerkgroet kunnen tot donderdag 19.00 uur worden ingeleverd bij Jeannette Toersche. De kerk bevindt zich aan de Wollegrasstraat 8 in Westerhaar en de diensten vinden plaats op zondag om 9.30 uur.

Wil je weten wat Gereformeerde kerk de Bron verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Gereformeerde kerk de Bron of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Gereformeerde kerk de Bron? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Gereformeerde kerk de Bron het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Twenterand. Opzoek naar Gereformeerde kerk de Bron reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Gereformeerde kerk de Bron

Bezoekers bekeken ook