Gereformeerde kerk (vrijgemaakt) DE FONTEIN

Gereformeerde kerk (vrijgemaakt) DE FONTEIN is een Kerk gelegen aan Marleseweg 15 in Den Ham.

Meer informatie over Gereformeerde kerk (vrijgemaakt) DE FONTEIN in Den Ham

Onze gemeente, NGK "de Fontein" in Den Ham, is een christelijke geloofsgemeenschap waar mensen willen leven met God. We hebben leden van alle leeftijden en de gemiddelde leeftijd van de gemeente is 32 jaar. Op onze website vindt u informatie over wie we zijn, wat we geloven en onze diensten en activiteiten. We geloven dat alleen bij God onze ziel rust kan vinden en dat Hij onze redding brengt. Daarom willen we samen met Hem leven. Daarnaast bieden we tijdens de morgendiensten een crèche aan voor de jongste kinderen. De crèche bevindt zich achterin de hal en een half uur voor aanvang van de dienst kunt u uw kind(eren) daar brengen. U kunt contact met ons opnemen via telefoon of e-mail, en we hebben ook contactgegevens voor onze koster.

Wil je weten wat Gereformeerde kerk (vrijgemaakt) DE FONTEIN verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Gereformeerde kerk (vrijgemaakt) DE FONTEIN of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Gereformeerde kerk (vrijgemaakt) DE FONTEIN? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Gereformeerde kerk (vrijgemaakt) DE FONTEIN het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Twenterand. Opzoek naar Gereformeerde kerk (vrijgemaakt) DE FONTEIN reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Gereformeerde kerk (vrijgemaakt) DE FONTEIN

Bezoekers bekeken ook