Gereformeerde Kerk vrijgemaakt

Gereformeerde Kerk vrijgemaakt is een Kerk gelegen aan Lindenlaan 10 in Vroomshoop.

Meer informatie over Gereformeerde Kerk vrijgemaakt in Vroomshoop

In verband met aanhoudende storingen tijdens de ochtenddiensten heeft de Gereformeerde Kerk vrijgemaakt in Vroomshoop besloten om de kerkdienst ook via YouTube uit te zenden. De kerkdienst is live te bekijken op het YouTube kanaal van de kerk. Dit kanaal is een extra optie naast de uitzendingen via Kerkomroep. Op de website van de kerk is ook informatie te vinden over de gemeente en kunnen de kerkdiensten (live) beluisterd worden. Momenteel worden er weer erediensten belegd door de kerkenraad, waarvoor gemeenteleden worden uitgenodigd. Daarnaast is er een speciale pagina op de website voor de jeugd.

Wil je weten wat Gereformeerde Kerk vrijgemaakt verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Gereformeerde Kerk vrijgemaakt of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Gereformeerde Kerk vrijgemaakt? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Gereformeerde Kerk vrijgemaakt het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Twenterand. Opzoek naar Gereformeerde Kerk vrijgemaakt reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Gereformeerde Kerk vrijgemaakt

Bezoekers bekeken ook