Gert Hekhuis Auto's

Gert Hekhuis Auto's is een Autobedrijf/Garage gelegen aan Nieuwe Daarlerveenseweg 3D in Vriezenveen.

Meer informatie over Gert Hekhuis Auto's in Vriezenveen

Gert Hekhuis Auto's heeft een ruim assortiment aan occasions, voornamelijk rijk uitgeruste Volkswagen en Audi modellen met een lage kilometerstand. Ze bieden professionele service en zorgen voor zekerheid en betrouwbaarheid bij de aankoop van een occasion. Daarnaast hebben ze flexibele openingstijden en berekenen ze geen afleveringskosten. Voor zowel particulieren als bedrijven zijn er ruime financieringsmogelijkheden beschikbaar. Klanten kunnen rekenen op persoonlijke service en eerlijk advies. Daarnaast heeft Gert Hekhuis Auto's ook webshops waar klanten een kijkje kunnen nemen. Voor contact kunnen klanten bellen naar het telefoonnummer 0546-569805 of een e-mail sturen naar info@gerthekhuisautos.nl. Het bedrijf is gevestigd aan de Nieuwe Daarlerveenseweg 3D, 7671 SK Vriezenveen en is geopend op maandag tot en met vrijdag van 10:00 tot 12:00 en 13:00 tot 17:00, en op zaterdag van 10:00 tot 15:00. Buiten deze openingstijden is het ook mogelijk om een afspraak te maken.

Wil je weten wat Gert Hekhuis Auto's verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Gert Hekhuis Auto's of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Gert Hekhuis Auto's? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Gert Hekhuis Auto's het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Twenterand. Opzoek naar Gert Hekhuis Auto's reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Gert Hekhuis Auto’s

Bezoekers bekeken ook