Inspraakprocedure concept Re-integratieverordening Twenterand 2024 en de concept Re-integratieregeling Twenterand 2024

DeTwenterandgids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Inspraakprocedure concept Re-integratieverordening Twenterand 2024 en de concept Re-integratieregeling Twenterand 2024.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Op 23 januari heeft het college van Twenterand de concept Re-integratieverordening Twenterand 2024 en de concept Re-integratieregeling Twenterand 2024 vastgesteld. In de verordening zijn de regels opgenomen over re-integratie en regels over het aanbieden van een re-integratievoorziening. De aanleiding voor deze nieuwe verordening en regeling is de gewijzigde Participatiewet. De Participatiewet is op een aantal onderdelen gewijzigd ten gevolge van het wetsvoorstel Breed Offensief Participatiewet. Waar kunt u de concept Re-integratieverordening Twenterand 2024 en de concept Re-integratieregeling Twenterand 2024 inzien?In de periode van 8 februari tot en met 6 maart ligt de concept Re-integratieverordening Twenterand 2024 en de concept Re-integratieregeling Twenterand 2024 voor inspraak ter inzage. U kunt de concept Re-integratieverordening Twenterand 2024 en de concept Re-integratieregeling Twenterand 2024 in deze periode raadplegen op de website van de gemeente Twenterand via www.twenterand.nl/inspraakprocedure-concept-re-integratieverordening-twenterand-2024-en-de-concept-re  of inzien op het gemeentehuis in Vriezenveen (Manitobaplein 1, 7671 GS te Vriezenveen). Hoe kunt u reageren?In deze periode kunnen ingezetenen en belanghebbenden bij het college schriftelijk of mondeling hun zienswijze over de concept Re-integratieverordening Twenterand 2024 en de concept Re-integratieregeling Twenterand 2024 naar voren brengen. De zienswijze kan ook per mail worden verzonden naar info@twenterand.nl . Zij die dat mondeling willen doen, kunnen telefonisch contact opnemen met I. Lenters op telefoonnummer 0546 - 840 840. Wat gebeurt er met uw reactie? Wat gebeurt er met uw reactie? Na afloop van de inspraakperiode vindt een beoordeling van de zienswijzen plaats. Dan zal bepaald worden of de zienwijzen aanleiding geven de concept Re-integratieverordening Twenterand 2024 en de concept Re-integratieregeling Twenterand 2024 op onderdelen te wijzigen. Alle ingezetenen en belanghebbenden die schriftelijk, per mail of mondeling hebben gereageerd, krijgen bericht nadat nadere besluitvorming over de concept Re-integratieverordening Twenterand 2024 en de concept Re-integratieregeling Twenterand 2024 heeft plaatsgevonden.

 

Onderwerp: Recht | Burgerlijk recht, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2024.

Dit artikel verscheen op deTwenterandgids.nl op 2-2-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Twenterand, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deTwenterandgids.nl
Redactie deTwenterandgids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Twenterand
  2. gmb-2024-49533

Gerelateerde berichten