Inspraakprocedure concept Tweede wijziging van de Verordening winkeltijden gemeente Twenterand 2019

DeTwenterandgids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Inspraakprocedure concept Tweede wijziging van de Verordening winkeltijden gemeente Twenterand 2019.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Op 13 februari 2024 heeft het college van Twenterand de concept Tweede wijziging van de Verordening winkeltijden gemeente Twenterand 2019 vastgesteld. Hierin worden de artikelen 2 en 3 van de Verordening winkeltijden gemeente Twenterand 2019 gewijzigd. Vanaf de inwerkingtreding van deze wijziging, die gepland is op 1 juni 2024, geldt er in de gemeente Twenterand een vrijstelling van het verbod om winkels op zondag geopend te hebben, van 12:00 uur tot 18:00 uur. Waar kunt u de concept Tweede wijziging van de Verordening winkeltijden gemeente Twenterand 2019 inzien?In de periode van 22 februari 2024 tot en met 20 maart 2024 ligt de concept Tweede wijziging van de Verordening winkeltijden gemeente Twenterand 2019 voor inspraak ter inzage. U kunt de concept Tweede wijziging van de Verordening winkeltijden gemeente Twenterand 2019 in deze periode raadplegen op de website van de gemeente Twenterand via https://www.twenterand.nl/tweede-wijziging-van-de-verordening-winkeltijden-gemeente-twenterand-2019 of inzien op het gemeentehuis in Vriezenveen (Manitobaplein 1, 7671 GS te Vriezenveen). Hoe kunt u reageren?In deze periode kunnen ingezetenen en belanghebbenden bij het college schriftelijk of mondeling hun zienswijze over de concept Tweede wijziging van de Verordening winkeltijden gemeente Twenterand 2019 naar voren brengen. De zienswijze kan ook per mail worden verzonden naar info@twenterand.nl. Zij die dat mondeling willen doen, kunnen telefonisch contact opnemen met Jacqueline Tuinbeek of Tijmen Traanman op telefoonnummer 0546 - 840 840. Wat gebeurt er met uw reactie? Wat gebeurt er met uw reactie? Na afloop van de inspraakperiode vindt een beoordeling van de zienswijzen plaats. Dan zal bepaald worden of de zienwijzen aanleiding geven de concept Tweede wijziging van de Verordening winkeltijden gemeente Twenterand 2019 op onderdelen te wijzigen. Alle ingezetenen en belanghebbenden die schriftelijk, per mail of mondeling hebben gereageerd, krijgen bericht nadat nadere besluitvorming over de concept Tweede wijziging van de Verordening winkeltijden gemeente Twenterand 2019 heeft plaatsgevonden.

 

Onderwerp: Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2024.

Dit artikel verscheen op deTwenterandgids.nl op 22-2-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Twenterand, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deTwenterandgids.nl
Redactie deTwenterandgids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Twenterand
  2. gmb-2024-81119

Gerelateerde berichten