Haaksman Computers

Haaksman Computers is een Computerondersteuning en -services gelegen aan Westeinde 323 in Vriezenveen.

Meer informatie over Haaksman Computers in Vriezenveen

Bij Haaksman Computers kunt u terecht voor computerreparaties, upgrades en de aanschaf van nieuwe of gebruikte laptops. Ze bieden persoonlijke en hoogstaande service, zorgen voor een snelle reparatieafhandeling en leveren altijd een startklare computer. Daarnaast kunnen de systemen volledig naar wens worden aangepast. U kunt bijvoorbeeld meer geheugen, een grotere monitor of een snellere processor aanvragen. Ook is het mogelijk om uw oude computer in te ruilen bij de aanschaf van een nieuw systeem. Haaksman Computers taxeert en controleert uw oude computer en kan indien gewenst bestanden overzetten naar uw nieuwe computer. U kunt altijd langskomen om de mogelijkheden te bespreken. Daarnaast biedt Haaksman Computers ook hulp bij de aanschaf van een nieuwe of gebruikte laptop. Ze zijn gevestigd in Vriezenveen en hebben jarenlange expertise in zowel hardware als software. Ze verkopen ook laptops van hoge kwaliteit. Alle systemen worden startklaar geleverd en de openingstijden van de winkel zijn van maandag tot en met donderdag van 9:00 tot 18:00 uur en op vrijdag en zaterdag van 9:00 tot 17:00 uur.

Wil je weten wat Haaksman Computers verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Haaksman Computers of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Haaksman Computers? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Haaksman Computers het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Twenterand. Opzoek naar Haaksman Computers reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Haaksman Computers

Bezoekers bekeken ook