Haardromen

Haardromen is een Kapper gelegen aan Margrietstraat 2 in Vroomshoop.

Meer informatie over Haardromen in Vroomshoop

Ik ben Rianne Mulderij, een gediplomeerde allround hairstylist met 23 jaar ervaring. Ik blijf up-to-date met de nieuwste trends en ontwikkelingen in het kappersvak door het volgen van jaarlijkse cursussen. Mijn werk is bekroond met de Gouden kapsalon van het jaar award 2018 en ik ben in het bezit van het zzp kappers keurmerk, wat staat voor professionaliteit en vakbekwaamheid. Kwaliteit staat altijd voorop bij mij. Je kunt een afspraak maken door mij te bellen, te mailen of een app-je te sturen. In mijn blog bespreek ik onder andere het knippen van kinderen en het verschil tussen kappers-shampoo en drogisterij-shampoo. Je kunt mij vinden op Margrietstraat 27681 WK Vroomshoop.

Wil je weten wat Haardromen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Haardromen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Haardromen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Haardromen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Twenterand. Opzoek naar Haardromen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Haardromen

Bezoekers bekeken ook