Haarstudio Vriezenveen

Haarstudio Vriezenveen is een Kapper gelegen aan Westeinde 21A in Vriezenveen.

Meer informatie over Haarstudio Vriezenveen in Vriezenveen

Bij Haarstudio Vriezenveen kunt u terecht voor een divers aanbod aan behandelingen. Of u nu uw haar wilt laten knippen, kleuren, stylen of permanenten, onze ervaren haarstylisten staan voor u klaar en kunnen u vrijblijvend advies geven. Daarnaast bieden wij ook high- en lowlights, watergolf en verschillende stylen aan. Ons team staat klaar om u volledig in de watten te leggen. Haarstudio Vriezenveen is gevestigd in het centrum van Vriezenveen en is een creatieve, moderne en gezellige kapsalon. Onze kapsters hebben veel ervaring en werken met de merken Goldwell en Affinage.

Wil je weten wat Haarstudio Vriezenveen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Haarstudio Vriezenveen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Haarstudio Vriezenveen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Haarstudio Vriezenveen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Twenterand. Opzoek naar Haarstudio Vriezenveen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Haarstudio Vriezenveen

Bezoekers bekeken ook