Hams en Jansen Bouw B.V.

Hams en Jansen Bouw B.V. is een Aannemer gelegen aan Westeinde 405 in Vriezenveen.

Meer informatie over Hams en Jansen Bouw B.V. in Vriezenveen

Hams & Jansen Bouw BV is een bouwbedrijf dat gespecialiseerd is in het bouwen van landhuizen, villa's en andere luxe woningen onder architectuur. Ze zijn ook actief in utiliteitsbouw en werken voornamelijk in het oosten en midden van Nederland. Het bedrijf hecht veel waarde aan goede communicatie en houdt klanten op de hoogte van de voortgang van het project. Klanten kunnen ervoor kiezen om casco te laten bouwen of een sleutelklaar huis opgeleverd te krijgen. Hams & Jansen Bouw BV zorgt ervoor dat de wensen van de klant werkelijkheid worden.

Wil je weten wat Hams en Jansen Bouw B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Hams en Jansen Bouw B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Hams en Jansen Bouw B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hams en Jansen Bouw B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Twenterand. Opzoek naar Hams en Jansen Bouw B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Hams en Jansen Bouw B.V.

Bezoekers bekeken ook