Henders & Hazel Vriezenveen

Henders & Hazel Vriezenveen is een Meubelwinkel gelegen aan Westeinde 660 in Vriezenveen.

Meer informatie over Henders & Hazel Vriezenveen in Vriezenveen

Henders & Hazel is een eigentijdse en gevarieerde collectie meubels, ontworpen voor een interieur waar je je thuis voelt en kunt ontspannen. De collectie biedt verschillende woonstijlen, van tijdloos tot trendy, maar ook industriële, natuurlijke en kleurrijke interieurs zijn vertegenwoordigd. De collectie is ontworpen door eigen ontwerpers die wereldwijd inspiratie opdoen. Henders & Hazel staat bekend om de goede prijs-kwaliteitverhouding en duurzame productie. Het merk biedt ook de mogelijkheid om meubels op maat te maken, zodat je jouw ideale interieur kunt creëren. In de showroom kun je inspiratie opdoen en de volledige collectie bekijken, waarbij interieurspecialisten je kunnen helpen bij het vinden van jouw ideale interieur. De collectie omvat verschillende woonstijlen, waaronder industrieel, natuurlijk, landelijk, romantisch, modern en elegant. Daarnaast heeft Henders & Hazel een exclusieve Luxury collectie met hoogwaardige materialen en unieke designs.

Wil je weten wat Henders & Hazel Vriezenveen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Henders & Hazel Vriezenveen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Henders & Hazel Vriezenveen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Henders & Hazel Vriezenveen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Twenterand. Opzoek naar Henders & Hazel Vriezenveen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Henders & Hazel Vriezenveen

Bezoekers bekeken ook