Herberg Swaen aan de Brink

Herberg Swaen aan de Brink is een Hotel gelegen aan Brink 17 in Den Ham.

Meer informatie over Herberg Swaen aan de Brink in Den Ham

In Den Ham bevindt zich Herberg Swaen aan de Brink, een sfeervolle en eigentijdse herberg in een van de mooiste brinkdorpen van Nederland. De herberg is prachtig gelegen aan de rustige zijde van het toeristische Vechtdal en is een ideale uitvalsbasis voor fietstochten, wandelingen en dagtrips naar nabijgelegen steden zoals Zwolle, Almelo en Enschede. De gastenkamers van de herberg zijn elk ingericht in een unieke stijl en voorzien van moderne gemakken. Daarnaast is er een bar waar gasten op het tuinterras kunnen genieten van een drankje. De herberg heeft ook een ijssalon waar ambachtelijk bereid ijs verkocht wordt. In de omgeving van de herberg zijn er prachtige plekken om te ontdekken, zoals het nationaal park Sallandse Heuvelrug en het landgoed Eerde. In 2023 worden er ook gastenkamers voor 2 tot 4 personen aangeboden met een gedeelde badkamer.

Wil je weten wat Herberg Swaen aan de Brink verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Herberg Swaen aan de Brink of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Herberg Swaen aan de Brink? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Herberg Swaen aan de Brink het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Twenterand. Opzoek naar Herberg Swaen aan de Brink reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Herberg Swaen aan de Brink

Bezoekers bekeken ook