Hersteld Hervormde Kerk Vriezenveen Bethel

Hersteld Hervormde Kerk Vriezenveen Bethel is een Hervormde kerk gelegen aan Almeloseweg 41 in Vriezenveen.

Meer informatie over Hersteld Hervormde Kerk Vriezenveen Bethel in Vriezenveen

Welkom op de website van de Hersteld Hervormde Gemeente te Vriezenveen. In de brief aan de gemeente van Korinthe schrijft Paulus dat iedereen die de Heere Jezus Christus niet liefheeft, vervloekt is. Hij voegt dit toe aan de brief die hij dicteert aan een vriend. Deze woorden zijn ernstig, maar ook hartelijk. Het Evangelie bevat deze boodschap, dat wie de Borg verwerpt, zelf verworpen zal worden. Dit is niet alleen de boodschap van Paulus, maar ook van andere Bijbelse figuren zoals Mozes, David en Jezus zelf. Wie de Heere Jezus niet liefheeft, is een vloek voor zichzelf en voor anderen. De volledige vloek zal echter pas later worden gevoeld. Paulus schrijft deze woorden met het welzijn van de zielen in gedachten. Laten ook wij deze boodschap serieus nemen.

Wil je weten wat Hersteld Hervormde Kerk Vriezenveen Bethel verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Hersteld Hervormde Kerk Vriezenveen Bethel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Hersteld Hervormde Kerk Vriezenveen Bethel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hersteld Hervormde Kerk Vriezenveen Bethel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Twenterand. Opzoek naar Hersteld Hervormde Kerk Vriezenveen Bethel reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Hersteld Hervormde Kerk Vriezenveen Bethel

Bezoekers bekeken ook