Hervormd Centrum "De Rank"

Hervormd Centrum "De Rank" is een Kerk gelegen aan Brinkstraat 6 in Den Ham.

Meer informatie over Hervormd Centrum "De Rank" in Den Ham

De website van de Hervormde Gemeente te Den Ham biedt allerlei informatie over de gemeente, inclusief een overzicht van aankomende kerkdiensten en pagina's van verschillende commissies. Daarnaast wordt er op zondag 3 september een themadienst georganiseerd met als onderwerp 'Vrouwen, sta op!' waarin de positie van vrouwen in de kerk centraal staat. Verder wordt er op 23 augustus de Hammer Open Kerkendag gehouden, waarbij bezoekers verschillende kerken kunnen bezichtigen en activiteiten kunnen bijwonen. Ook is er een Hammerbezinningswandeling waarbij men kan nadenken over verschillende onderwerpen en kan genieten van de omgeving. Tot slot worden er verschillende activiteiten genoemd, zoals kinderoppasdiensten, zondagsschool en kerkdiensten op specifieke data.

Wil je weten wat Hervormd Centrum "De Rank" verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Hervormd Centrum "De Rank" of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Hervormd Centrum "De Rank"? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hervormd Centrum "De Rank" het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Twenterand. Opzoek naar Hervormd Centrum "De Rank" reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Hervormd Centrum “De Rank”

Bezoekers bekeken ook