Hervormd Vriezenveen - Wijkgemeente B.A. (HWBA)

Hervormd Vriezenveen - Wijkgemeente B.A. (HWBA) is een Kerk gelegen aan Westeinde 237 in Vriezenveen.

Meer informatie over Hervormd Vriezenveen - Wijkgemeente B.A. (HWBA) in Vriezenveen

In de komende weken zijn er verschillende kerkdiensten gepland. Op woensdag 1 november zijn er twee diensten in de Westerkerk, één om 10:00 uur en één om 19:00 uur. Op zondag 5 november is er een dienst om 10:00 uur in de Odeon en om 19:00 uur in de Westerkerk. Op zondag 12 november is er weer een dienst om 10:00 uur in de Odeon en om 19:00 uur in de Westerkerk. Alle diensten zijn reguliere diensten, maar er zijn ook audio- en video-uitzendingen beschikbaar.

Wil je weten wat Hervormd Vriezenveen - Wijkgemeente B.A. (HWBA) verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Hervormd Vriezenveen - Wijkgemeente B.A. (HWBA) of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Hervormd Vriezenveen - Wijkgemeente B.A. (HWBA)? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hervormd Vriezenveen - Wijkgemeente B.A. (HWBA) het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Twenterand. Opzoek naar Hervormd Vriezenveen - Wijkgemeente B.A. (HWBA) reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Hervormd Vriezenveen – Wijkgemeente B.A. (HWBA)

Bezoekers bekeken ook