Hervormde Wijkgemeente van Bijzondere Aard

Hervormde Wijkgemeente van Bijzondere Aard is een Hervormde kerk gelegen aan Oosteinde 23 in Vriezenveen.

Meer informatie over Hervormde Wijkgemeente van Bijzondere Aard in Vriezenveen

De tekst bevat contactgegevens van de Hervormde Wijkgemeente van Bijzondere Aard, evenals informatie over het pastoraat, de kerkenraad, kosters en organisten, de diaconale hulpdienst, collectebonnen, giften en rekeningnummers. Daarnaast wordt vermeld dat de Hervormde Wijkgemeente van Bijzondere Aard geregistreerd staat als een ANBI, wat belastingvoordeel oplevert bij het doen van een gift. Er is ook informatie voor voorgangers over het declareren van preekbeurten en de orde van dienst. Verder wordt er aandacht besteed aan de ledenadministratie en de privacyverklaring. Tot slot kan men via internet kerkdiensten uitzenden en zijn de kerkrentmeesters het aanspreekpunt voor vragen en opmerkingen hierover.

Wil je weten wat Hervormde Wijkgemeente van Bijzondere Aard verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Hervormde Wijkgemeente van Bijzondere Aard of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Hervormde Wijkgemeente van Bijzondere Aard? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hervormde Wijkgemeente van Bijzondere Aard het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Twenterand. Opzoek naar Hervormde Wijkgemeente van Bijzondere Aard reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Hervormde Wijkgemeente van Bijzondere Aard

Bezoekers bekeken ook