Het Vrieshuis B.V.

Het Vrieshuis B.V. is een Winkel gelegen aan Westeinde 48E in Vriezenveen.

Meer informatie over Het Vrieshuis B.V. in Vriezenveen

In Het Vrieshuis kunt u terecht voor een assortiment van bevroren vleesproducten, brood, gebak, snacks, vlugklaar en kip. Ze bieden producten van uitstekende kwaliteit voor lage prijzen. Op Koningsdag is de winkel gesloten, maar ze wensen iedereen een fijne dag toe. Voor een BBQ kunt u eenvoudig vers vlees bestellen bij Het Vrieshuis in Almelo en Vriezenveen. Ook is er een bestellijst voor gourmet beschikbaar. De openingstijden en aanbiedingen zijn te vinden op hun Facebook pagina.

Wil je weten wat Het Vrieshuis B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Het Vrieshuis B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Het Vrieshuis B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Het Vrieshuis B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Twenterand. Opzoek naar Het Vrieshuis B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Het Vrieshuis B.V.

Bezoekers bekeken ook