Historisch Museum Vriezenveen

Historisch Museum Vriezenveen is een Lokaal historisch museum gelegen aan Westeinde 54 in Vriezenveen.

Meer informatie over Historisch Museum Vriezenveen in Vriezenveen

Het Historisch Museum Vriezenveen is een website waar je kennis kunt maken met de unieke geschiedenis van Vriezenveen. Het museum toont originele documenten, voorwerpen en een prachtige collectie textielmachines die de handel en pioniersgeest van de Rusluie en de textielnijverheid laten zien. Het museum wordt beheerd door de Vereniging oud Vriezenveen. Ze zijn ook op zoek naar vrijwilligers. Daarnaast heeft het museum een winkel waar je leuke cadeaus kunt kopen. Ook is het mogelijk om in het museum te trouwen, aangezien het een fantastische trouwlocatie is. Het museum is geopend van dinsdag tot en met vrijdag van 10:00 tot 17:00 uur, en op maandag en zaterdag op afspraak. Het adres van het museum is Westeinde 54, 7671 CD Vriezenveen.

Wil je weten wat Historisch Museum Vriezenveen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Historisch Museum Vriezenveen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Historisch Museum Vriezenveen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Historisch Museum Vriezenveen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Twenterand. Opzoek naar Historisch Museum Vriezenveen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Historisch Museum Vriezenveen

Bezoekers bekeken ook