Huidkliniek Annemiek

Huidkliniek Annemiek is een Schoonheidssalon gelegen aan Meester Kunstweg 2 in Vriezenveen.

Meer informatie over Huidkliniek Annemiek in Vriezenveen

Op de website van Huidkliniek Annemiek kun je terecht voor verschillende huidverbeterende behandelingen. Ze werken op een natuurlijke manier met zuivere ingrediënten en hebben geavanceerde apparatuur. Sommige behandelingen kunnen vergoed worden door de ziektekostenverzekering. Op dit moment hebben ze een actie waarbij je 6 keer je oksels kunt laten laseren voor maar €99. Daarnaast bieden ze ook definitieve ontharing, huidverbetering en cosmetische behandelingen aan. Ze werken met producten van Cosmedix en Blend New Day om het beste resultaat te behalen. Klanten zijn tevreden en merken direct resultaat na de behandelingen. Je kunt contact opnemen met Huidkliniek Annemiek voor meer informatie.

Wil je weten wat Huidkliniek Annemiek verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Huidkliniek Annemiek of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Huidkliniek Annemiek? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Huidkliniek Annemiek het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Twenterand. Opzoek naar Huidkliniek Annemiek reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Huidkliniek Annemiek

Bezoekers bekeken ook