Huisartsenpraktijk Pouwels en Stiggelbout

Huisartsenpraktijk Pouwels en Stiggelbout is een Arts gelegen aan Goosensplein 1 in Den Ham.

Meer informatie over Huisartsenpraktijk Pouwels en Stiggelbout in Den Ham

Onze website maakt gebruik van functionele en analytische cookies om ervoor te zorgen dat de website goed werkt en om het gebruik te kunnen meten. U kunt zelf aangeven welke cookies geplaatst mogen worden. Gedurende de maand december t/m half januari 2024 is huisarts J. Stiggelbout afwezig vanwege vrijwilligerswerk op Lesbos, maar huisartsen G. Oehlen en W. Glas zullen zijn taken overnemen in de praktijk. Dokter Stiggelbout biedt ook sterilisatie (vasectomie) aan in de praktijk en heeft hiervoor een speciale opleiding gevolgd. Een afspraak hiervoor kunt u maken via het praktijknummer. Een verwijsbrief is niet nodig en de kosten bedragen € 330,-. Meer informatie is te vinden via de link naar thuisarts.nl. De praktijk is gevestigd op Goosensplein 1-B, 7683 CG Den Ham.

Wil je weten wat Huisartsenpraktijk Pouwels en Stiggelbout verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Huisartsenpraktijk Pouwels en Stiggelbout of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Huisartsenpraktijk Pouwels en Stiggelbout? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Huisartsenpraktijk Pouwels en Stiggelbout het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Twenterand. Opzoek naar Huisartsenpraktijk Pouwels en Stiggelbout reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Huisartsenpraktijk Pouwels en Stiggelbout

Bezoekers bekeken ook