Huisartspraktijk H. ter Horst

Huisartspraktijk H. ter Horst is een Huisarts gelegen aan Koningsweg 8b in Vriezenveen.

Meer informatie over Huisartspraktijk H. ter Horst in Vriezenveen

Welkom op de website van Huisartspraktijk H. ter Horst in Vriezenveen. Op deze website kunt u informatie vinden over de praktijk en terecht voor vragen. De praktijk is dagelijks geopend van 8.00 tot 17.00 uur. De huisartsen zijn verdeeld op achternaam, dr. de Vries is bereikbaar op 561325 en dr. Schraven op 561332. Voor spoed buiten deze tijden kunt u terecht bij de Centrale Huisartsen Post in Almelo op tel. 088-5880588. Onze praktijk is geaccrediteerd door het Nederlands Huisartsen Genootschap en we leveren verantwoorde zorg volgens de geldende richtlijnen. Momenteel nemen we geen nieuwe patiënten aan, tenzij er sprake is van een geboorte, huwelijk of samenwonen bij een bestaande patiënt in de praktijk.

Wil je weten wat Huisartspraktijk H. ter Horst verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Huisartspraktijk H. ter Horst of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Huisartspraktijk H. ter Horst? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Huisartspraktijk H. ter Horst het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Twenterand. Opzoek naar Huisartspraktijk H. ter Horst reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Huisartspraktijk H. ter Horst

Bezoekers bekeken ook