Huisartspraktijk van Rijn

Huisartspraktijk van Rijn is een Huisarts gelegen aan Koningsweg 36 in Vriezenveen.

Meer informatie over Huisartspraktijk van Rijn in Vriezenveen

Onze website maakt gebruik van functionele en analytische cookies om ervoor te zorgen dat de website goed werkt en om het gebruik te meten. U kunt zelf kiezen welke cookies geplaatst mogen worden. Verder vindt u op onze website informatie over onze praktijk, gevestigd aan de Koningsweg 36 in Vriezenveen. U kunt contact met ons opnemen via telefoon, e-mail of intercollegiaal overleg. Let op dat e-mails buiten kantooruren, in het weekend en op feestdagen niet worden gelezen of beantwoord. Sinds 1 september 2021 is onze praktijk gesloten voor nieuwe patiënten, behalve voor partners en kinderen van bestaande patiënten. Als u zich wilt uitschrijven, neem dan telefonisch contact op met de assistente.

Wil je weten wat Huisartspraktijk van Rijn verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Huisartspraktijk van Rijn of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Huisartspraktijk van Rijn? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Huisartspraktijk van Rijn het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Twenterand. Opzoek naar Huisartspraktijk van Rijn reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Huisartspraktijk van Rijn

Bezoekers bekeken ook