Humankind - BSO De Maten

Humankind - BSO De Maten is een Kinderopvang gelegen aan Broekmaten 6 in Den Ham.

Meer informatie over Humankind - BSO De Maten in Den Ham

Kindcentrum De Maatjes biedt kinderopvang, peuteropvang en buitenschoolse opvang bij basisschool De Maten. De BSO biedt kinderen een tweede thuis met gezelligheid, een vrolijke sfeer en persoonlijke aandacht. Ze maken gebruik van het speelplein van de basisschool en hebben een gezellig vakantieprogramma tijdens schoolvakanties. Kinderen hebben veel vrijheid om hun eigen activiteiten te kiezen. De locatie is gevestigd in Den Ham en is gesloten op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag, maar open op donderdag van 12:00 tot 18:30. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Regiokantoor West-Twente.

Wil je weten wat Humankind - BSO De Maten verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Humankind - BSO De Maten of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Humankind - BSO De Maten? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Humankind - BSO De Maten het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Twenterand. Opzoek naar Humankind - BSO De Maten reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Humankind – BSO De Maten

Bezoekers bekeken ook