Humankind - BSO Den Ham Zuidmaten

Humankind - BSO Den Ham Zuidmaten is een Kinderopvang gelegen aan Roelofsbrink 8 in Den Ham.

Meer informatie over Humankind - BSO Den Ham Zuidmaten in Den Ham

Buitenschoolse opvang Den Ham Zuidmaten bevindt zich in hetzelfde gebouw als basisscholen De Smithoek en De Dominoschool. Hierdoor hebben de kinderen veel mogelijkheden om te spelen, ontdekken en zich te ontwikkelen. De BSO maakt gebruik van een keuken, een gymzaal en een grote buitenspeelruimte. Tijdens BSO-tijd hebben de kinderen vrije tijd en kunnen ze zelf kiezen wat ze willen doen. Er is ruimte voor knutselen, ontspannen of juist nieuwe dingen proberen en talenten ontdekken. Tijdens de schoolvakanties wordt er een gezellig vakantieprogramma aangeboden met verschillende thema's en uitstapjes. Eigen inbreng en vrij spel zijn ook belangrijk. De BSO is geopend van maandag tot en met vrijdag van 07:30 tot 18:30. Het adres van de locatie is Roelofsbrink 8, 7683 CK Den Ham. Voor meer informatie kan er contact worden opgenomen met de klantenservice.

Wil je weten wat Humankind - BSO Den Ham Zuidmaten verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Humankind - BSO Den Ham Zuidmaten of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Humankind - BSO Den Ham Zuidmaten? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Humankind - BSO Den Ham Zuidmaten het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Twenterand. Opzoek naar Humankind - BSO Den Ham Zuidmaten reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Humankind – BSO Den Ham Zuidmaten

Bezoekers bekeken ook