Humankind - BSO Kleine Wereld - Blokstoeke

Humankind - BSO Kleine Wereld - Blokstoeke is een Kinderopvang gelegen aan Oranjestraat 2B in Westerhaar-Vriezenveensewijk.

Meer informatie over Humankind - BSO Kleine Wereld - Blokstoeke in Westerhaar-Vriezenveensewijk

BSO De Kleine Wereld is gevestigd in de brede school van Westerhaar-Vriezenveensewijk. Ze bieden vrijetijdsactiviteiten aan, waarbij kinderen de ruimte krijgen om hun eigen interesses te volgen en talenten te ontdekken. Tijdens schoolvakanties hebben ze een gezellig vakantieprogramma met thema's en uitstapjes. De buitenspeelplaats is ingericht volgens de visie van natuurlijk buitenspelen en biedt kinderen de mogelijkheid om te ontdekken en te spelen. Daarnaast hebben ze ook een moestuin en toegang tot het speelplein van de basisschool. BSO Kleine Wereld - Blokstoeke is geopend van maandag tot en met vrijdag van 07:30 tot 18:30 uur. Ze zijn onderdeel van Humankind, de grootste niet-commerciële organisatie voor kinderopvang en -ontwikkeling in Nederland. Als je interesse hebt of vragen hebt, kun je contact opnemen met het regiokantoor West-Twente.

Wil je weten wat Humankind - BSO Kleine Wereld - Blokstoeke verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Humankind - BSO Kleine Wereld - Blokstoeke of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Humankind - BSO Kleine Wereld - Blokstoeke? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Humankind - BSO Kleine Wereld - Blokstoeke het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Twenterand. Opzoek naar Humankind - BSO Kleine Wereld - Blokstoeke reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Humankind – BSO Kleine Wereld – Blokstoeke

Bezoekers bekeken ook