Humankind - BSO Weemeweide 2 - Shalom

Humankind - BSO Weemeweide 2 - Shalom is een Kinderopvang gelegen aan Koningshof 4 in Vriezenveen.

Meer informatie over Humankind - BSO Weemeweide 2 - Shalom in Vriezenveen

Buitenschoolse opvang Weemeweide in Vriezenveen biedt veel mogelijkheden doordat ze ruimtes delen met de basisschool. Ze hebben een mooie keuken om te koken en een gymzaal om te bewegen. Ook is er een grote buitenspeelruimte waar kinderen kunnen rennen en activiteiten kunnen ondernemen. BSO-tijd is vrije tijd en kinderen kunnen zelf bepalen wat ze willen doen. Er worden ook activiteiten aangeboden, zoals knutselen en thema-activiteiten. In de schoolvakanties worden er grotere activiteiten en uitstapjes georganiseerd. BSO Weemeweide 2 - Shalom is gevestigd op Koningshof 4 in Vriezenveen. Je kunt contact opnemen met het Regiokantoor West-Twente voor meer informatie.

Wil je weten wat Humankind - BSO Weemeweide 2 - Shalom verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Humankind - BSO Weemeweide 2 - Shalom of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Humankind - BSO Weemeweide 2 - Shalom? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Humankind - BSO Weemeweide 2 - Shalom het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Twenterand. Opzoek naar Humankind - BSO Weemeweide 2 - Shalom reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Humankind – BSO Weemeweide 2 – Shalom

Bezoekers bekeken ook