Humankind - BSO Weemeweide

Humankind - BSO Weemeweide is een Kinderopvang gelegen aan Koningshof 6 in Vriezenveen.

Meer informatie over Humankind - BSO Weemeweide in Vriezenveen

Buitenschoolse opvang Weemeweide in Vriezenveen biedt veel mogelijkheden omdat het ruimtes deelt met de basisschool. Kinderen hebben de vrijheid om activiteiten te kiezen die ze leuk vinden, zoals knutselen of ontspannen na een drukke schooldag. Ook worden ze aangemoedigd om nieuwe dingen te proberen en hun talenten te ontdekken. Tijdens schoolvakanties zijn er grotere activiteiten, uitstapjes en thema-activiteiten. Elke maand is er een ander thema met verschillende activiteiten, maar de kinderen zijn vrij om hieraan deel te nemen. Daarnaast spelen ze regelmatig samen met de kinderen van het kinderdagverblijf. De locatie is geopend van maandag tot en met vrijdag van 07:30 tot 18:30. Voor meer informatie kan er contact worden opgenomen met het regiokantoor West-Twente.

Wil je weten wat Humankind - BSO Weemeweide verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Humankind - BSO Weemeweide of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Humankind - BSO Weemeweide? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Humankind - BSO Weemeweide het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Twenterand. Opzoek naar Humankind - BSO Weemeweide reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Humankind – BSO Weemeweide

Bezoekers bekeken ook