Humankind - Kinderdagverblijf De Kleine Wereld

Humankind - Kinderdagverblijf De Kleine Wereld is een Kinderopvang gelegen aan Oranjestraat 2A in Westerhaar-Vriezenveensewijk.

Meer informatie over Humankind - Kinderdagverblijf De Kleine Wereld in Westerhaar-Vriezenveensewijk

Kinderopvang De Kleine Wereld is gevestigd in de Brede School van Westerhaar-Vriezenveensewijk, samen met twee basisscholen. Het kinderdagverblijf biedt een fijne groepsruimte met uitdagende materialen en deelt een speelhal met de peuteropvang. Er is een omheinde buitenspeelplaats waar de kinderen dagelijks kunnen spelen volgens de visie Natuurlijk Buitenspelen. De tuin heeft verschillende ontdekplekken en er is ruimte om te klimmen, verstoppen, struinen, fietsen en er is zelfs een moestuin. Kinderdagverblijf De Kleine Wereld is van maandag tot en met vrijdag geopend van 07:00 tot 18:00 uur. Naast kinderdagopvang bieden ze ook peuterspeelzaal en buitenschoolse opvang voor kinderen van 0 tot 13 jaar. De medewerkers van De Kleine Wereld zetten zich elke dag in om de kinderen een geweldige dag te bezorgen. Humankind is de organisatie achter De Kleine Wereld en gelooft in optimale groei en bloei van ieder kind. Ze hebben meer dan 450 locaties in Nederland.

Wil je weten wat Humankind - Kinderdagverblijf De Kleine Wereld verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Humankind - Kinderdagverblijf De Kleine Wereld of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Humankind - Kinderdagverblijf De Kleine Wereld? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Humankind - Kinderdagverblijf De Kleine Wereld het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Twenterand. Opzoek naar Humankind - Kinderdagverblijf De Kleine Wereld reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Humankind – Kinderdagverblijf De Kleine Wereld

Bezoekers bekeken ook