Humankind - Kinderdagverblijf De Klimboom

Humankind - Kinderdagverblijf De Klimboom is een Kinderopvang gelegen aan Stobbelaan 63 in Vroomshoop.

Meer informatie over Humankind - Kinderdagverblijf De Klimboom in Vroomshoop

Kinderdagverblijf De Klimboom is gevestigd in het mooie gebouw van de Brede School Kadans in Vroomshoop. Hier kunnen kinderen zich volop ontwikkelen in aantrekkelijke en knus ingerichte groepsruimtes. De peuters volgen het voorschoolse educatietraject en kunnen zo het volledige programma volgen voordat ze naar de basisschool gaan. Het kinderdagverblijf heeft ook een buitenruimte waar kinderen kunnen spelen en hun fantasie kunnen uiten. Naast het educatieve aspect is buitenspelen ook gewoon ontzettend leuk. De Klimboom biedt opvang voor kinderen van 0 tot 13 jaar en heeft vertrouwde gezichten die elke dag met een glimlach begroeten. Het is onderdeel van Humankind, de grootste niet-commerciële organisatie voor kinderopvang en ontwikkeling in Nederland. Als je geïnteresseerd bent, kun je contact opnemen met het regiokantoor voor meer informatie of persoonlijk advies.

Wil je weten wat Humankind - Kinderdagverblijf De Klimboom verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Humankind - Kinderdagverblijf De Klimboom of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Humankind - Kinderdagverblijf De Klimboom? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Humankind - Kinderdagverblijf De Klimboom het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Twenterand. Opzoek naar Humankind - Kinderdagverblijf De Klimboom reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Humankind – Kinderdagverblijf De Klimboom

Bezoekers bekeken ook