Humankind - Kinderdagverblijf De Maatjes

Humankind - Kinderdagverblijf De Maatjes is een Kinderopvang gelegen aan Broekmaten 4 in Den Ham.

Meer informatie over Humankind - Kinderdagverblijf De Maatjes in Den Ham

Kindcentrum De Maatjes is een kinderdagverblijf in Den Ham dat ook peuteropvang en buitenschoolse opvang biedt. De groepsruimte is speels ingericht en er is divers en uitnodigend speelmateriaal aanwezig. Samen met de basisschool zorgen ze voor een soepele overgang naar het onderwijs. Er wordt elke dag buiten gespeeld in een ontdektuin, wat een positieve invloed heeft op de ontwikkeling van kinderen. Het kinderdagverblijf is gevestigd op Broekmaten 4 in Den Ham en is geopend van maandag tot en met vrijdag van 07:30 tot 18:30. De locatie is te bereiken op 0546-248581. Er is ook een peuterspeelzaal voor kinderen van 2 tot 4 jaar en buitenschoolse opvang voor kinderen van 4 tot 13 jaar. Bij Kindcentrum De Maatjes werken vertrouwde gezichten die elke dag met een glimlach begroeten en er alles aan doen om een onvergetelijke dag voor het kind te bezorgen. Voor meer informatie of persoonlijk advies kun je contact opnemen met Regiokantoor West-Twente. Kindcentrum De Maatjes maakt deel uit van Humankind, de grootste niet-commerciële organisatie voor kinderopvang en -ontwikkeling in Nederland.

Wil je weten wat Humankind - Kinderdagverblijf De Maatjes verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Humankind - Kinderdagverblijf De Maatjes of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Humankind - Kinderdagverblijf De Maatjes? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Humankind - Kinderdagverblijf De Maatjes het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Twenterand. Opzoek naar Humankind - Kinderdagverblijf De Maatjes reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Humankind – Kinderdagverblijf De Maatjes

Bezoekers bekeken ook