Humankind - Kinderdagverblijf De Paddestoel

Humankind - Kinderdagverblijf De Paddestoel is een Kinderopvang gelegen aan Koningsweg 18 in Vriezenveen.

Meer informatie over Humankind - Kinderdagverblijf De Paddestoel in Vriezenveen

Bij De Paddestoel, een kinderdagverblijf in Vriezenveen, worden kinderen uitgedaagd in hun ontwikkeling volgens de Piramidemethode. Het gebouw beschikt over zes lokalen waar ook peuteropvang wordt aangeboden. De groepsruimtes zijn speels opgebouwd en voorzien van divers en uitnodigend materiaal. Daarnaast gaan de kinderen iedere dag naar buiten, waar ze kunnen spelen op zowel het harde schoolplein als de natuurlijke buitenspeeltuin. Het kinderdagverblijf is elke werkdag geopend van 07:30 tot 18:30 uur. Ook is er een peuterspeelzaal aanwezig voor kinderen van 2 tot 4 jaar. Bij De Paddestoel werken vertrouwde gezichten die zich elke dag inzetten om de kinderen een geweldige dag te bezorgen. Voor meer informatie of persoonlijk advies kan contact worden opgenomen met Regiokantoor West-Twente.

Wil je weten wat Humankind - Kinderdagverblijf De Paddestoel verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Humankind - Kinderdagverblijf De Paddestoel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Humankind - Kinderdagverblijf De Paddestoel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Humankind - Kinderdagverblijf De Paddestoel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Twenterand. Opzoek naar Humankind - Kinderdagverblijf De Paddestoel reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Humankind – Kinderdagverblijf De Paddestoel

Bezoekers bekeken ook