Humankind - Kinderdagverblijf Den Ham Zuidmaten

Humankind - Kinderdagverblijf Den Ham Zuidmaten is een Kinderopvang gelegen aan Roelofsbrink 8 in Den Ham.

Meer informatie over Humankind - Kinderdagverblijf Den Ham Zuidmaten in Den Ham

Kindcentrum Zuidmaten is gevestigd in een brede school in Den Ham. Het centrum heeft twee basisscholen, de bibliotheek, en biedt kinderdagopvang, peuteropvang en buitenschoolse opvang aan. De peuters en kinderen op het kinderdagverblijf volgen samen het voorschoolse educatietraject. Buiten spelen is belangrijk en leuk, en de tuin van het centrum heeft verschillende ontdekplekken. Het kinderdagverblijf is geopend van maandag tot vrijdag, van 07:30 tot 18:30. Je kunt contact opnemen met het regiokantoor voor meer informatie of persoonlijk advies. Humankind is de grootste niet-commerciële organisatie voor kinderopvang en -ontwikkeling in Nederland. Ze hebben meer dan 450 locaties waar duizenden kinderen dagelijks naartoe gaan.

Wil je weten wat Humankind - Kinderdagverblijf Den Ham Zuidmaten verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Humankind - Kinderdagverblijf Den Ham Zuidmaten of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Humankind - Kinderdagverblijf Den Ham Zuidmaten? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Humankind - Kinderdagverblijf Den Ham Zuidmaten het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Twenterand. Opzoek naar Humankind - Kinderdagverblijf Den Ham Zuidmaten reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Humankind – Kinderdagverblijf Den Ham Zuidmaten

Bezoekers bekeken ook