Humankind - Peuteropvang De Kleine Wereld

Humankind - Peuteropvang De Kleine Wereld is een Kinderopvang gelegen aan Oranjestraat 2A in Westerhaar-Vriezenveensewijk.

Meer informatie over Humankind - Peuteropvang De Kleine Wereld in Westerhaar-Vriezenveensewijk

Kinderopvang De Kleine Wereld bevindt zich in de Brede School van Westerhaar. Hier kunnen kinderen spelen in een fijne groepsruimte met uitdagend materiaal. Daarnaast is er een speelhal waar kinderen kunnen gymmen, zingen en dansen. Buiten is er een omheinde buitenspeelplaats ingericht volgens de visie Natuurlijk Buitenspelen, waar kinderen kunnen klimmen, verstoppen en spelen in de zandbak. Ook is er ruimte om te fietsen en is er een moestuin. De openingstijden zijn van 8:00-13:00 uur en 13:30-16:30 uur. Voor interesse in de Dreumesgroep kan er contact opgenomen worden met de Klantenservice. De contactgegevens van De Kleine Wereld zijn te vinden op de website. Naast peuteropvang biedt De Kleine Wereld ook kinderdagopvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar en buitenschoolse opvang voor kinderen van 4 tot 13 jaar. Het doel van De Kleine Wereld is om kinderen een geweldige dag te bezorgen. Voor meer informatie of persoonlijk advies kan er contact opgenomen worden met Regiokantoor West-Twente.

Wil je weten wat Humankind - Peuteropvang De Kleine Wereld verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Humankind - Peuteropvang De Kleine Wereld of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Humankind - Peuteropvang De Kleine Wereld? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Humankind - Peuteropvang De Kleine Wereld het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Twenterand. Opzoek naar Humankind - Peuteropvang De Kleine Wereld reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Humankind – Peuteropvang De Kleine Wereld

Bezoekers bekeken ook