Humankind - Peuteropvang De Klimboom

Humankind - Peuteropvang De Klimboom is een Kinderopvang gelegen aan Stobbelaan 63 in Vroomshoop.

Meer informatie over Humankind - Peuteropvang De Klimboom in Vroomshoop

Peuteropvang De Klimboom is gevestigd in het gebouw van de Brede School Kadans in Vroomshoop. De peuters kunnen zich hier ontwikkelen in mooie groepsruimtes met uitdagend materiaal. Ze volgen het voorschoolse educatietraject en stromen als vriendjes door naar de basisschool. Buiten kunnen de kinderen spelen en genieten van verschillende toestellen en een verkeerspad. De openingstijden zijn van 8:00 tot 12:00 uur. Meer informatie over de ouderbijdrage is te vinden op de website. De Klimboom biedt ook kinderdagopvang van 0 tot 4 jaar en buitenschoolse opvang van 4 tot 13 jaar. Het team van De Klimboom zet zich elke dag in om de kinderen een geweldige dag te bezorgen. Voor meer informatie kun je contact opnemen met het Regiokantoor West-Twente.

Wil je weten wat Humankind - Peuteropvang De Klimboom verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Humankind - Peuteropvang De Klimboom of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Humankind - Peuteropvang De Klimboom? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Humankind - Peuteropvang De Klimboom het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Twenterand. Opzoek naar Humankind - Peuteropvang De Klimboom reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Humankind – Peuteropvang De Klimboom

Bezoekers bekeken ook