Humankind - Peuteropvang De Maatjes

Humankind - Peuteropvang De Maatjes is een Kinderopvang gelegen aan Broekmaten 4 in Den Ham.

Meer informatie over Humankind - Peuteropvang De Maatjes in Den Ham

Kindcentrum De Maatjes in Den Ham biedt kinderdagopvang, peuteropvang en buitenschoolse opvang. De groepsruimte is speels ingericht en er is divers en uitnodigend speelmateriaal aanwezig. Samen met de basisschool zorgen ze voor een soepele overgang naar het onderwijs. De kinderen spelen dagelijks buiten in de ontdektuin, wat een positieve invloed heeft op hun ontwikkeling. Er is ook een Dreumesgroep op woensdag, waarover je informatie kunt opvragen bij de Klantenservice. Verder is er informatie over de ouderbijdrage te vinden op de website. Bij De Maatjes komen kinderen van 0 tot 13 jaar en er is kinderdagopvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar en buitenschoolse opvang voor kinderen van 4 tot 13 jaar. Het team van De Maatjes zet zich elke dag in om de kinderen een geweldige dag te bezorgen. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Regiokantoor West-Twente.

Wil je weten wat Humankind - Peuteropvang De Maatjes verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Humankind - Peuteropvang De Maatjes of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Humankind - Peuteropvang De Maatjes? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Humankind - Peuteropvang De Maatjes het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Twenterand. Opzoek naar Humankind - Peuteropvang De Maatjes reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Humankind – Peuteropvang De Maatjes

Bezoekers bekeken ook