Humankind - Peuteropvang De Paddestoel

Humankind - Peuteropvang De Paddestoel is een Kinderopvang gelegen aan Koningsweg 18 in Vriezenveen.

Meer informatie over Humankind - Peuteropvang De Paddestoel in Vriezenveen

De Paddestoel is een peuteropvang gelegen in Vriezenveen. Het gebouw heeft zes lokalen waar peuteropvang wordt aangeboden volgens de Piramidemethode. De groepsruimtes zijn voorzien van divers en uitnodigend materiaal. Elke dag gaan de kinderen naar buiten, waar ze kunnen spelen op een 'hard' schoolplein met zandbak en speeltoestellen, en in een prachtige buitenspelentuin. De openingstijden zijn van 9.00 tot 11.30 uur en van 13.15 tot 14.45 uur. Voor informatie over de ouderbijdrage kan men terecht bij de Klantenservice. De contactgegevens van De Paddestoel zijn te vinden op de website. De organisatie Humankind, waar De Paddestoel onderdeel van is, is de grootste niet-commerciële organisatie voor kinderopvang en -ontwikkeling in Nederland.

Wil je weten wat Humankind - Peuteropvang De Paddestoel verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Humankind - Peuteropvang De Paddestoel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Humankind - Peuteropvang De Paddestoel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Humankind - Peuteropvang De Paddestoel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Twenterand. Opzoek naar Humankind - Peuteropvang De Paddestoel reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Humankind – Peuteropvang De Paddestoel

Bezoekers bekeken ook