Humankind - Peuteropvang Den Ham Zuidmaten

Humankind - Peuteropvang Den Ham Zuidmaten is een Kinderopvang gelegen aan Roelofsbrink 8 in Den Ham.

Meer informatie over Humankind - Peuteropvang Den Ham Zuidmaten in Den Ham

Kindcentrum Zuidmaten in Den Ham is een brede school met twee basisscholen en een bibliotheek. Ze hebben een mooie locatie met aparte ruimtes voor kinderdagopvang, peuteropvang en buitenschoolse opvang. De peuters en kinderen van het kinderdagverblijf volgen samen het voorschoolse educatietraject. De buitenspeelplaats is ingericht volgens de visie Natuurlijk Buitenspelen, wat een positieve invloed heeft op de ontwikkeling van de kinderen. De openingstijden zijn van 8.15 tot 12.15 uur. Meer informatie over de ouderbijdrage is te vinden op de website. Bij Kindcentrum Zuidmaten worden kinderen van 0 tot 13 jaar opgevangen en ze streven ernaar om elke dag een geweldige dag voor de kinderen te creëren. Voor meer informatie of persoonlijk advies kan er contact opgenomen worden met Regiokantoor West-Twente.

Wil je weten wat Humankind - Peuteropvang Den Ham Zuidmaten verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Humankind - Peuteropvang Den Ham Zuidmaten of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Humankind - Peuteropvang Den Ham Zuidmaten? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Humankind - Peuteropvang Den Ham Zuidmaten het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Twenterand. Opzoek naar Humankind - Peuteropvang Den Ham Zuidmaten reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Humankind – Peuteropvang Den Ham Zuidmaten

Bezoekers bekeken ook