Humankind - Peuteropvang Nieuwoord

Humankind - Peuteropvang Nieuwoord is een Kinderopvang gelegen aan Klimop 1 in Vroomshoop.

Meer informatie over Humankind - Peuteropvang Nieuwoord in Vroomshoop

Peuteropvang Nieuwoord is gevestigd in Basisschool Nieuwoord in Vroomshoop. Hier kan je kind zich volop ontwikkelen in een aantrekkelijke en knus ingerichte groepsruimte met uitdagende materialen. Er wordt iedere dag buiten gespeeld, naast de educatieve aspecten is buitenspelen gewoon ontzettend leuk! De openingstijden zijn van maandag tot en met donderdag van 8.30 tot 12.30 uur. Wil je meer informatie of persoonlijk advies, neem dan contact op met Regiokantoor West-Twente. Peuteropvang Nieuwoord is onderdeel van Humankind, de grootste niet-commerciële organisatie voor kinderopvang en -ontwikkeling in Nederland. Ze hebben meer dan 450 locaties die dagelijks bezocht worden door duizenden kinderen. Je kan een rondleiding plannen om de vestiging te bekijken en vragen te stellen. Ook kan je je kind aanmelden voor opvang bij Nieuwoord door het invullen van een formulier.

Wil je weten wat Humankind - Peuteropvang Nieuwoord verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Humankind - Peuteropvang Nieuwoord of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Humankind - Peuteropvang Nieuwoord? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Humankind - Peuteropvang Nieuwoord het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Twenterand. Opzoek naar Humankind - Peuteropvang Nieuwoord reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Humankind – Peuteropvang Nieuwoord

Bezoekers bekeken ook