IK Kantoorinrichting

IK Kantoorinrichting is een Winkel voor kantoormeubilair gelegen aan Spade 57 in Vriezenveen.

Meer informatie over IK Kantoorinrichting in Vriezenveen

IK Kantoorinrichting is een landelijk opererende totaalleverancier op het gebied van kantoorinrichting. Ze bieden een breed scala aan producten, van kantoormeubelen tot systeemplafonds en van vloerbedekking tot raambekleding. Op hun website is een interactieve catalogus te vinden met informatie over verschillende soorten kantoormeubelen, zowel nieuw als gebruikt. Ze hechten veel waarde aan persoonlijke service en bieden ook de mogelijkheid om gebruikte kantoormeubelen van goede kwaliteit te kopen. Iwan Kobes is het gezicht achter IK Kantoorinrichting en hij staat garant voor een goede projectinrichting.

Wil je weten wat IK Kantoorinrichting verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van IK Kantoorinrichting of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij IK Kantoorinrichting? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je IK Kantoorinrichting het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Twenterand. Opzoek naar IK Kantoorinrichting reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. IK Kantoorinrichting

Bezoekers bekeken ook