J & J Fashion

J & J Fashion is een Stofferingszaak gelegen aan Westeinde 636 in Vriezenveen.

Meer informatie over J & J Fashion in Vriezenveen

Bij J&J Stofferingen kunt u terecht voor het opnieuw bekleden van uw meubels, stoelen en kussens. Ze gebruiken alleen de beste materialen en hebben een ruime collectie van meer dan 3000 stalen van bekende stoffenmerken. Daarnaast kunnen ze ook kussens voor uw caravan of boot stofferen en een nieuwe bootkap maken. Ze controleren en repareren lijmconstructies indien nodig. Ook bieden ze de mogelijkheid om banken, stoelen en kussens te maken voor cafés, restaurants en hotels. Als u uw meubels wilt laten herstofferen, kunt u langskomen of bellen voor een afspraak en een vrijblijvende prijsopgave. Naast stoffen en leer hebben ze ook duizenden verschillende soorten skai en projectstoffen, geschikt voor onder andere ziekenverzorging, gehandicaptenzorg, autostoelen en de scheepvaart. Ze repareren ook tenten, vernieuwen ritsluitingen en maken cabriolet kappen en zeilen voor boten. Daarnaast leveren ze materialen en stoffen aan doe-het-zelvers.

Wil je weten wat J & J Fashion verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van J & J Fashion of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij J & J Fashion? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je J & J Fashion het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Twenterand. Opzoek naar J & J Fashion reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. J & J Fashion

Bezoekers bekeken ook