Jansen Antiek VOF

Jansen Antiek VOF is een Antiekwinkel gelegen aan Westeinde 326 in Vriezenveen.

Meer informatie over Jansen Antiek VOF in Vriezenveen

Jansen Antiek in Vriezenveen is een winkel waar keurig verzorgde en gepoetste meubels worden verkocht. Of je nu van antiek houdt of meubels die naar antiek model zijn gemaakt, een bezoek aan deze winkel is zeker de moeite waard. Daarnaast biedt Jansen en Jansen antiek ook de mogelijkheid om meubels te verkopen of een woning leeg te ruimen. Ze werken discreet en behandelen persoonlijke spullen met zorg. Ze hebben al verschillende mensen op deze manier kunnen helpen. Enkele van de pronkstukken in de winkel zijn een bronzen neushoorn, een Ralph Lauren stoel of fauteuil in rookblauwe / grijze stof, een mahonie wandtafel en een donker eiken theekastje (gereserveerd). Je kunt Jansen Antiek vinden op Westeinde 326 in Vriezenveen.

Wil je weten wat Jansen Antiek VOF verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Jansen Antiek VOF of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Jansen Antiek VOF? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Jansen Antiek VOF het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Twenterand. Opzoek naar Jansen Antiek VOF reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Jansen Antiek VOF

Bezoekers bekeken ook