JD Computers

JD Computers is een Computerwinkel gelegen aan Westeinde 611 in Vriezenveen.

Meer informatie over JD Computers in Vriezenveen

JD Computers is een bedrijf dat desktop pc's repareert. Ze hebben verschillende categorieën producten, waaronder laptops, desktop pc's, monitoren, HDD/SSD, routers, internetkabels, laptop tassen en switches. Enkele van hun producten zijn de Lenovo IdeaPad 3 14ALC6, Lenovo Ideapad 3, MSI GF63 thin 11SC en Epic Game PC. JD Computers biedt ook een service aan waarbij ze naar huis of kantoor komen om computers, tablets en laptops te repareren. Ze hebben een motto: NO CURE NO PAY! Als je iets niet kunt vinden op hun website of wilt weten wat de actuele voorraad is, kun je contact met hen opnemen.

Wil je weten wat JD Computers verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van JD Computers of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij JD Computers? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je JD Computers het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Twenterand. Opzoek naar JD Computers reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. JD Computers

Bezoekers bekeken ook